'Alle katten zijn sterfelijk, Socrates was sterfelijk, dus Socrates was een kat.' 
Eugene Ionesco

Gastenboek

Als u een opmerking of anekdote wilt plaatsen, dan bent u hier aan het juiste adres.

Bericht plaatsen

Mijn kat Puck is vorig jaar ernstig ziek geweest en ik moest helaas net na zijn herstelperiode een weekje weg. Ik vroeg de dierenarts of ik mijn reis afzeggen moest, en zij zeiden dat als ik een ervaren kattenoppas gebruikte was het geen probleem, en ze hebben mij Kitty aanbevolen. Kitty weet veel van zieke katten en wist al waarvoor ze op moest letten. Ze is twee keer per dag bij hem geweest en heeft gecheckt dat hij goed at en plaste enzo. Ik voelde me gerustgesteld en wist dat Kitty zou het merken als er iets niet goed ging. We hadden vooraf afgesproken dat ze hem naar de dierenarts zou nemen als het de verkeerde kant opging en ik had vol vertrouw dat ze hem goed in de gaten had. Hij kan ook verlegen zijn maar hij was met Kitty op zijn gemak en alles ging super goed. Heel erg bedankt Kitty! :) Groetjes
Door: Emma 23-04-2021 00:29
 
Kitty is vakkundig, flexibel en zeer betrouwbaar. Met veel liefde, tijd en aandacht heeft ze voor mijn kat Flynn gezorgd. Ik onderging een langdurige behandeling elders waardoor ik meerdere maanden niet zelf voor Flynn kon zorgen. Kitty heeft deze zorg de gehele periode naar volle tevredenheid overgenomen.
Dagelijks kreeg Flynn alle tijd en aandacht die hij nodig had, en zelfs wat extra’s. Ze speelt en knuffelt uitgebreid en zorgt voor eten, drinken en kattenbak. Daarnaast zorgde Kitty ook dat mijn huis netjes en schoon bleef. Ook kreeg ik regelmatig een foto of berichtje van haar, zodat ik wist dat alles goed ging met Flynn.
Kitty heeft veel kennis en ervaring op kattengebied en geeft ook goede tips en adviezen die het welzijn van je kat(ten) ten goede komt.
Indien nodig zal ik Kitty zeker nog eens vragen voor Flynn te zorgen!
Door: Marije05-04-2021 17:24
 
Meerdere keren hebben wij gebruik gemaakt van kattenoppas Kitty. Voor langere tijd of voor een aantal dagen, het kan allemaal. Wij zijn meer dan tevreden over hoe onze twee katten verzorgd zijn tijdens onze afwezigheid. En ook de katten waren rustig en tevreden toen we thuis kwamen in een schoon huis. Dit heeft ervoor gezorgd dat we met een gerust hart op vakantie konden, mede door de updates en foto’s die we toegestuurd kregen via de app. Kitty spendeert veel tijd met de katten en daagt ze uit. Er wordt volop met hen gespeeld als ze hier aan toe zijn tijdens je afwezigheid. Kattenoppas Kitty is een aanrader!
Door: Elke19-07-2018 14:51
 
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Kitty en over de zorg voor onze kat Stewie toen wij op vakantie waren. Wij kwamen thuis in een net huis en een vrolijke kat voor de deur =). Wij vinden het heel fijn dat dit mogelijk is, het beviel zeer goed! Groetjes, Lisanne en Thijs.
Door: Lisanne Hoekman24-11-2017 17:48
 
Al jaren past Kitty op de katjes als ik een keer op vakantie ben of om andere redenen in het buitenland vertoef. Altijd tot volle tevredenheid! De katten worden geknuffeld, er wordt met ze gespeeld, ze krijgen eten, alles wordt tot in de puntjes geregeld voor ze.

Bijkomend voordeel is dat als ik terug kom het huis schoon en fris is en de post gesorteerd!
Door: Rutger24-07-2016 22:49
 
Alweer enige jaren pas jij op mijn mevrouw miauw, de wetenschap dat ze door jou verzorgt en vertroeteld wordt geeft mij heel veel rust! Daarnaast geef je vaak praktische tips. Nogmaals ontzettend bedankt! Op naar de volgende vakanties 😉😻
Door: Yvon24-07-2016 18:56
 
Hoi Kitty, bedankt dat je weer zo goed voor Ella en Liesje, ons huis en onze planten hebt gezorgd!
Door: Edwin en Frieda27-07-2014 11:44
 
Heerlijk om op vakantie te kunnen en te weten dat je kat in goede handen is! Luna is prima verzorgd en geknuffeld en ze voelde zich bij Kitty gelijk op haar gemak. Ook fijn dat de post opgeruimd werd en de planten water kregen. Voor herhaling vatbaar!
Door: Gemma en Erik26-08-2013 20:08
 
Kitty bedankt voor de goede zorgen.
We zijn heel blij dat we zonder zorgen op vakantie kunnen gaan omdat jij zo goed voor Ella en Liesje zorgt.
Door: Edwin en Frieda16-01-2013 20:30
 
Het is alweer een tijdje geleden maar wil toch nog even graag melden dat wij van een zorgeloze vakantie hebben genoten omdat er goed gezorgd werd voor Droppie en Joep! Het was weer fijn om thuis te komen en 2 tevreden katten te zien! Wij kunnen dit zeker aanbevelen!
Door: Hans Lommen30-10-2012 13:12
 
Hallo lieve Kitty,
Het waren weer 10 fijne avonden. Jouw liefde voor je werk is voor ons super vandaar dat we ook belonen met een knuffel, een snuffel en een miauwtje. Door jouw opgewektheid vergeten we de afwezigheid van ons personeel ( HAHAHA )Veel liefs van je vriendjes 3xR
Door: Ricco, Radja en Rusty20-08-2012 10:56
 
Lieve Kitty, Ik ben blij met je, de wetenschap dat ik mijn kattenkindjes aan jou kan toevertrouwen geeft mij een gerust gevoel voor het geval ik een lieve oppas voor ze nodig heb.
21 dagen heb jij al je liefde aan ze gegeven het mooiste bewijs was dar mijn Ramses gelijk zich heerlijk nestelde in je schoot toen je even verslag kwam uitbrengen na mijn thuiskomst. Nogmaals ontzettend bedankt namens Luna, Ramses, Hannes en Cambra en natuurlijk ook namens mij. Letty
Door: Letty16-06-2012 11:30
 
Beste Kitty, nogmaals hartelijk dank voor je goede zorgen voor Loes en Snuffie. Het was best spannend om dit over te laten aan een 'vreemde', maar wat een superservice zeg!
Door: Riky de Jong07-05-2012 14:55
 
Aanrader! Kitty is betrouwbaar, heeft echt verstand van katten en heeft onze poes Teddy veel aandacht gegeven tijdens onze afwezigheid. Bij thuiskomst was Teddy niet overstuur en had zelfs een nieuw speeltje. We love Kitty!
Door: Aniek 20-03-2012 13:32
 
Hoi Kitty,
Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen. Goofy en Pluk zijn helemaal in de watten gelegd. En dat vergt wel wat, één kat met epilepsie en de ander met suikerziekte dat heeft wat extra aandacht nodig. Maar alles is prima gegaan.
Graag doe ik in de toekomst weer een beroep op je.

Door: Ingrid04-02-2012 10:28
 
Kitty is een absolute aanrader voor het verzorgen van je katten. Roodmans en Zwartmans vinden het top.
Door: Ronald17-11-2011 13:32
 
Hoi Kitty,
Wij willen jou hartelijk bedanken voor de liefdevolle en kundige zorg voor onze Morf en konijn Snuffie. DankDankDank!!!
Door: Tessa03-11-2011 22:44
 
Kitty, jij hebt onze drie dames Momo, Tigger en Pippa verwend met je goede zorgen en ons een zorgenloze vakantie bezorgd. Dankjewel! We zullen je zeker vaker in gaan schakelen en aan anderen aanraden!
Door: Hanneke & Ruud29-07-2011 10:32
 
Hallo Kitty,
Reuze bedankt voor je goede zorgen omtrent onze Yeng en Yang.
We hebben je ervaren als een professionele, betrouwbare en integere oppas voor onze poezen. Graag maken we in de toekomst gebruik van de door jouw geboden oppasservice.
Een echte aanrader wat ons betreft.
Door: Fam. van der Meijden17-12-2010 09:14
 
Beste Kitty,
Heel erg bedankt voor je goede en lieve zorgen voor onze kat. Wij zijn zeer blij met je vriendelijke en professionele werkwijze en zullen ook in de toekomst met een gerust hart de zorg voor Davis aan je overlaten.
Groetjes,
Ali & Katrien
Door: Katrien12-08-2010 10:52
 
Beste mensen,

Ik wil hier even laten weten dat Kitty een absolute aanrader is als je een oppas voor je kat zoekt! Kitty heeft 3 weken voor onze poes Tijgertje gezorgd tijdens onze vakantie en dit is heel goed bevallen. Poes tevreden en lekker op haar eigen plekje, het huis schoon en bovendien de tuin gesproeid! Kortom, een heel goede oplossing. groetjes, Marian
Door: Marian25-07-2010 22:33
 
Het was natuurlijk even wennen, een nieuwe oppas die ons het eten en drinken gaf. Maar een echte aanrader! We werden als kattenprinsen en - prinsessen behandeld; er werd met ons gespeeld; met ons geknuffeld en gezellig tegen ons gebabbeld. Alles werd steeds keurig schoongemaakt.
En ik, Domino, wil laten weten dat het spuiten van mijn insuline voortreffelijk is gegaan. Ik ben geen makkelijke dame maar het is Kitty geweldig gelukt.
Namens ons allen; Kitty we hopen dat je nog vaker op ons komt passen
Door: Domino, Twinkel en Moos23-07-2010 08:29